Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriq-deti-me-gj%c3%ablp%c3%abra
"Iriq deti me gjëlpëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Iriq deti me gjëlpëra

EMRI LATINISHT

Echinus acutus

Emërtime të tjera

Fotografia
Echinus acutus by Halava – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Echinus_acutus.jpg#/media/File:Echinus_acutus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/iriq-deti-me-gj%c3%ablp%c3%abra
"Iriq deti me gjëlpëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016