Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhtaku
"Idhtaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Idhtaku

EMRI LATINISHT

Rhodeus amarus

Emërtime të tjera

Fotografia
BittervoornRhodeusAmarusVrouwtje by Viridiflavus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:BittervoornRhodeusAmarusVrouwtje.JPG#/media/File:BittervoornRhodeusAmarusVrouwtje.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhtaku
"Idhtaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016