Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhnakthi-i-zi
"Idhnakthi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Idhnakthi i zi

EMRI LATINISHT
Solanum nigrum

Emërtime të tjera
solanë e zezë, Ikeri, idhnakt, rrush qeni

Fotografia
மிளகுதக்காளி by Viky.nandha – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%E0%AE%AE%E0%AE%BF%E0%AE%B3%E0%AE%95%E0%AF%81%E0%AE%A4%E0%AE%95%E0%AF%8D%E0%AE%95%E0%AE%BE%E0%AE%B3%E0%AE%BF.jpg#/media/File:%E0%AE%AE%E0%AE%BF%E0%AE%B3%E0%AE%95%E0%AF%81%E0%AE%A4%E0%AE%95%E0%AF%8D%E0%AE%95%E0%AE%BE%E0%AE%B3%E0%AE%BF.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhnakthi-i-zi
"Idhnakthi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016