Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-me-kalca
"Huta me kalca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Huta me kalca

EMRI LATINISHT

Buteo lagopus

Emërtime të tjera

Fotografia
Buteo lagopus rock by Rob Hanson – Flickr. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buteo_lagopus_rock.jpg#/media/File:Buteo_lagopus_rock.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-me-kalca
"Huta me kalca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016