Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-grenxa-ngr%c3%abn%c3%abse
"Huta grenxa-ngrënëse," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Huta grenxa-ngrënëse

EMRI LATINISHT

Pernis apivorus

Emërtime të tjera
huta e bletëve, petriti grenxangrënës

Fotografia
Осоед Гродно by Доктор рукиноги – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9E%D1%81%D0%BE%D0%B5%D0%B4_%D0%93%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE.JPG#/media/File:%D0%9E%D1%81%D0%BE%D0%B5%D0%B4_%D0%93%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-grenxa-ngr%c3%abn%c3%abse
"Huta grenxa-ngrënëse," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016