Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-bishtbardh%c3%ab
"Huta bishtbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Huta bishtbardhë

EMRI LATINISHT

Buteo rufinus

Emërtime të tjera
petriti bishtbardhë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta-bishtbardh%c3%ab
"Huta bishtbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016