Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta
"Huta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Huta

EMRI LATINISHT

Buteo buteo

Emërtime të tjera
orli, petriti minjngënës

Fotografia
Buteo buteo -Scotland-8 (2) by Mark Medcalf – BuzzardUploaded by snowmanradio. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buteo_buteo_-Scotland-8_(2).jpg#/media/File:Buteo_buteo_-Scotland-8_(2).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/huta
"Huta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016