Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hund%c3%abgjati-i-vog%c3%abl-dh%c3%abmb%c3%abbardh%c3%ab
"Hundëgjati i vogël dhëmbëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hundëgjati i vogël dhëmbëbardhë

EMRI LATINISHT

Suncus etruscus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hund%c3%abgjati-i-vog%c3%abl-dh%c3%abmb%c3%abbardh%c3%ab
"Hundëgjati i vogël dhëmbëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016