Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hudhra
"Hudhra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hudhra

EMRI LATINISHT
Allium sativum

Emërtime të tjera

Fotografia
Allium sativum garden by Christian Ries – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allium_sativum_garden.jpg#/media/File:Allium_sativum_garden.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hudhra
"Hudhra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016