Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/horza
"Horza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Horza

EMRI LATINISHT

Iulus terrestris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/horza
"Horza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016