Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hithra-e-but%c3%ab
"Hithra e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hithra e butë

EMRI LATINISHT
Lamium purpureum

Emërtime të tjera
hithbutë e purpurtë, lule ukë, lule qibrikë, lule shpirto, lule mace

Fotografia
Unknown plant, Ostrava 3 by Lukáš Mižoch – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Unknown_plant,_Ostrava_3.jpg#/media/File:Unknown_plant,_Ostrava_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hithra-e-but%c3%ab
"Hithra e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016