Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hipofea-si-pjerr%c3%abz
"Hipofea si pjerrëz," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hipofea si pjerrëz

EMRI LATINISHT
Hippophae rhamnoides

Emërtime të tjera

Fotografia
Hippophae rhamnoides1 beentree bialowieza. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hippophae_rhamnoides1_beentree_bialowieza.jpg#/media/File:Hippophae_rhamnoides1_beentree_bialowieza.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hipofea-si-pjerr%c3%abz
"Hipofea si pjerrëz," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016