Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hermelika
"Hermelika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hermelika

EMRI LATINISHT
Herminium monorchis

Emërtime të tjera

Fotografia
Herminium monorchis (plant) by © Hans Hillewaert /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Herminium_monorchis_(plant).jpg#/media/File:Herminium_monorchis_(plant).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hermelika
"Hermelika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016