Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/helmetuni-evropian
"Helmetuni evropian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Helmetuni evropian

EMRI LATINISHT
Asarum europaeum

Emërtime të tjera
azara e Evropës, kopedani, kapedani i Evropës, lëpushë

Fotografia
Asarum europaeum ziedas2 by Algirdas at the Lithuanian language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Asarum_europaeum_ziedas2.jpg#/media/File:Asarum_europaeum_ziedas2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/helmetuni-evropian
"Helmetuni evropian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016