Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/helmarina-e-verdh%c3%ab
"Helmarina e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Helmarina e verdhë

EMRI LATINISHT
Atropa belladonna

Emërtime të tjera
kalojane, Iumëmezi, shprohë

Fotografia
Flickr – don macauley – Deadly Nightshade by Donald Macauley – Flickr: Deadly Nightshade. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flickr_-_don_macauley_-_Deadly_Nightshade.jpg#/media/File:Flickr_-_don_macauley_-_Deadly_Nightshade.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/helmarina-e-verdh%c3%ab
"Helmarina e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016