Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-shpin%c3%abgjelb%c3%abr
"Hardhuca shpinëgjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hardhuca shpinëgjelbër

EMRI LATINISHT

Podarcis melisellensis

Emërtime të tjera
hardhuca e mureve dalmatine

Fotografia
Benny Trapp Podarcis melisselensis by Benny Trapp – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Benny_Trapp_Podarcis_melisselensis.jpg#/media/File:Benny_Trapp_Podarcis_melisselensis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-shpin%c3%abgjelb%c3%abr
"Hardhuca shpinëgjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016