Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-shk%c3%abmbinjve
"Hardhuca e shkëmbinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hardhuca e shkëmbinjve

EMRI LATINISHT

Algyroides nigropunctatus

Emërtime të tjera
hardhuca pikazezë

Fotografia
Pracht-Kieleidechse1 by Sebaho – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pracht-Kieleidechse1.JPG#/media/File:Pracht-Kieleidechse1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-shk%c3%abmbinjve
"Hardhuca e shkëmbinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016