Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-gur%c3%abve
"Hardhuca e gurëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hardhuca e gurëve

EMRI LATINISHT

Podarcis erhardii

Emërtime të tjera
hardhuca e mureve e Erhardit, hardhuca e vogël e mureve

Fotografia
Lagartija en Santorini Grecia by Vcarceler – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lagartija_en_Santorini_Grecia.jpg#/media/File:Lagartija_en_Santorini_Grecia.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-gur%c3%abve
"Hardhuca e gurëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016