Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-barit
"Hardhuca e barit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hardhuca e barit

EMRI LATINISHT

Podarcis taurica

Emërtime të tjera
hardhuca e mureve ballkanike

Fotografia
Benny Trapp Podarcis tauricus by Benny Trapp – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Benny_Trapp_Podarcis_tauricus.jpg#/media/File:Benny_Trapp_Podarcis_tauricus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhuca-e-barit
"Hardhuca e barit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016