Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhia
"Hardhia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hardhia

EMRI LATINISHT
Vitis vinifera

Emërtime të tjera
ardhi, erdhi, rdhi

Fotografia
Grapevineleaves. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Grapevineleaves.jpg#/media/File:Grapevineleaves.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hardhia
"Hardhia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016