Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/haraqina-mjek%c3%absore
"Haraqina mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Haraqina mjekësore

EMRI LATINISHT
Valeriana officinalis

Emërtime të tjera
valerianë, bar mace

Fotografia
Valeriana officinalis jfg1 by Jeffdelonge. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Valeriana_officinalis_jfg1.jpg#/media/File:Valeriana_officinalis_jfg1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/haraqina-mjek%c3%absore
"Haraqina mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016