Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-sht%c3%abpijak
"Harabeli shtëpijak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Harabeli shtëpijak

EMRI LATINISHT

Passer domesticus

Emërtime të tjera
trumcaku shtëpijak, murraku, murrashi, spurdhjaku, spurdhiqi, lepureku, xhixhimsi

Fotografia
Male House Sparrow (Passer domesticus), New Castle, Delaware by Keith from Newark, DE, USA – Male House Sparrow (Passer Domesticus)Uploaded by innotata. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Male_House_Sparrow_(Passer_domesticus),_New_Castle,_Delaware.jpg#/media/File:Male_House_Sparrow_(Passer_domesticus),_New_Castle,_Delaware.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-sht%c3%abpijak
"Harabeli shtëpijak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016