Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-i-malit
"Harabeli i malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Harabeli i malit

EMRI LATINISHT

Passer montanus

Emërtime të tjera
trumcaku i malit, gjigjimsi, strapci

Fotografia
Tree Sparrow August 2007 Osaka Japan by LaitcheLink to My Website. – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tree_Sparrow_August_2007_Osaka_Japan.jpg#/media/File:Tree_Sparrow_August_2007_Osaka_Japan.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-i-malit
"Harabeli i malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016