Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-i-gur%c3%abve
"Harabeli i gurëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Harabeli i gurëve

EMRI LATINISHT

Petronia petronia

Emërtime të tjera

Fotografia
Petronia petronia -Ariege, Midi-Pyrenee, France-8 by Sandra from France – Moineau soulcie – AriègeUploaded by snowmanradio. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petronia_petronia_-Ariege,_Midi-Pyrenee,_France-8.jpg#/media/File:Petronia_petronia_-Ariege,_Midi-Pyrenee,_France-8.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/harabeli-i-gur%c3%abve
"Harabeli i gurëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016