Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hagrepi
"Hagrepi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Hagrepi

EMRI LATINISHT

Euscorpius tergestinus

Emërtime të tjera
akrepi, grepi, grepsi, karrivoja, zgardivoja, sfurku, përçollaku

Fotografia
Euscorpius tergestinus A MRKVICKA by Alexander Mrkvicka – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Euscorpius_tergestinus_A_MRKVICKA.JPG#/media/File:Euscorpius_tergestinus_A_MRKVICKA.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/hagrepi
"Hagrepi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016