Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gush%c3%abkuqi
"Gushëkuqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gushëkuqi

EMRI LATINISHT

Erithacus rubecula

Emërtime të tjera
gushari, gushali, gushëspeci, gjinokuqi, gushakuqi, canakuqi, grykakuqi

Fotografia
Rotkehlchen WP by Dwagener at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rotkehlchen_WP.jpg#/media/File:Rotkehlchen_WP.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gush%c3%abkuqi
"Gushëkuqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016