Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gurca-me-gj%c3%abmba
"Gurca me gjëmba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gurca me gjëmba

EMRI LATINISHT

Spondylus gaederopus

Emërtime të tjera

Fotografia
Spondylidae – Spondylus gaederopus by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spondylidae_-_Spondylus_gaederopus.JPG#/media/File:Spondylidae_-_Spondylus_gaederopus.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gurca-me-gj%c3%abmba
"Gurca me gjëmba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016