Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gurca-e-thell%c3%absive
"Gurca e thellësive," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gurca e thellësive

EMRI LATINISHT

Neopycnodonta cochlear

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gurca-e-thell%c3%absive
"Gurca e thellësive," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016