Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gugashi
"Gugashi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gugashi

EMRI LATINISHT

Columba palumbus

Emërtime të tjera
guhaku, llabatani

Fotografia
Wood.pigeon.slimbridge.arp. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wood.pigeon.slimbridge.arp.jpg#/media/File:Wood.pigeon.slimbridge.arp.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gugashi
"Gugashi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016