Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grunci-i-vog%c3%abl
"Grunci i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grunci i vogël

EMRI LATINISHT

Pelasgus minutus

Emërtime të tjera
grunci i Ohrit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grunci-i-vog%c3%abl
"Grunci i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016