Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grunci-i-getaldit
"Grunci i Getaldit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grunci i Getaldit

EMRI LATINISHT

Phoxinellus ghetaldii

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grunci-i-getaldit
"Grunci i Getaldit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016