Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grifsha-e-detit
"Grifsha e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grifsha e detit

EMRI LATINISHT

Coracias garrulus

Emërtime të tjera
sorra e kaltër

Fotografia
Coracias garrulus am by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coracias_garrulus_am.jpg#/media/File:Coracias_garrulus_am.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grifsha-e-detit
"Grifsha e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016