Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grifsha
"Grifsha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grifsha

EMRI LATINISHT

Garrulus glandarius

Emërtime të tjera
grizhlemza, çota

Fotografia
Gargla by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gargla.jpg#/media/File:Gargla.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grifsha
"Grifsha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016