Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-mamuth-kat%c3%abrpik%c3%absh
"Grethi mamuth katërpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grethi mamuth katërpikësh

EMRI LATINISHT

Scolia quadripunctata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-mamuth-kat%c3%abrpik%c3%absh
"Grethi mamuth katërpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016