Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-mamuth-ball%c3%abverdh%c3%ab
"Grethi mamuth ballëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grethi mamuth ballëverdhë

EMRI LATINISHT

Scolia flavifrons

Emërtime të tjera

Fotografia
By Siga (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-mamuth-ball%c3%abverdh%c3%ab
"Grethi mamuth ballëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016