Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belholl%c3%ab-i-karkalecave
"Grethi belhollë i karkalecave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grethi belhollë i karkalecave

EMRI LATINISHT

Isodontia splendidulus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belholl%c3%ab-i-karkalecave
"Grethi belhollë i karkalecave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016