Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belgjat%c3%ab-i-vemjeve
"Grethi belgjatë i vemjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grethi belgjatë i vemjeve

EMRI LATINISHT

Ammophila sabulosa

Emërtime të tjera

Fotografia
Ammophila sabulosa beentree by Beentree – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ammophila_sabulosa_beentree.jpg#/media/File:Ammophila_sabulosa_beentree.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belgjat%c3%ab-i-vemjeve
"Grethi belgjatë i vemjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016