Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belgjat%c3%ab-i-merimangave
"Grethi belgjatë i merimangave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grethi belgjatë i merimangave

EMRI LATINISHT

Sceliphron destillatorium

Emërtime të tjera

Fotografia
Wasp July 2012-2 by Alvesgaspar – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wasp_July_2012-2.jpg#/media/File:Wasp_July_2012-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grethi-belgjat%c3%ab-i-merimangave
"Grethi belgjatë i merimangave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016