Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grer%c3%abza-e-zakonshme
"Grerëza e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Grerëza e zakonshme
Grerëza e zakonshme

EMRI LATINISHT

Polistes gallicus

Emërtime të tjera

Fotografia
Polistes dominulus 5 by © Hans Hillewaert /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polistes_dominulus_5.jpg#/media/File:Polistes_dominulus_5.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grer%c3%abza-e-zakonshme
"Grerëza e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016