Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grer%c3%abza-e-madhe
"Grerëza e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grerëza e madhe

EMRI LATINISHT

Vespa crabro

Emërtime të tjera
grethi i madh, grethi i mureve

Fotografia
Hornisse 5 by Flugwapsch62 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hornisse_5.jpg#/media/File:Hornisse_5.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grer%c3%abza-e-madhe
"Grerëza e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016