Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/granadieri-njollazi
"Granadieri njollazi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Granadieri njollazi

EMRI LATINISHT

Coelorhynchus coelorhynchus

Emërtime të tjera
granathedhësi fytzi, granadieri bishtgjatë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/granadieri-njollazi
"Granadieri njollazi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016