Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grami
"Grami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Grami

EMRI LATINISHT
Agropyrum repens

Emërtime të tjera
krisja, kampile, truskë, kërtajë, gish¬tarake, këmbëpata

Fotografia
Kweek rizomen Elytrigia repens. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kweek_rizomen_Elytrigia_repens.jpg#/media/File:Kweek_rizomen_Elytrigia_repens.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/grami
"Grami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016