Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gorgonia-e-verdh%c3%ab
"Gorgonia e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gorgonia e verdhë

EMRI LATINISHT

Eunicella cavolinii

Emërtime të tjera

Fotografia
Eunicella by albert kok – ma photo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eunicella.jpg#/media/File:Eunicella.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gorgonia-e-verdh%c3%ab
"Gorgonia e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016