Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/goj%c3%abziu
"Gojëziu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gojëziu

EMRI LATINISHT

Galeus melastomus

Emërtime të tjera
macja gojëzezë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/goj%c3%abziu
"Gojëziu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016