Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gofa
"Gofa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gofa

EMRI LATINISHT

Seriola dumerili

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gofa
"Gofa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016