Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/glekoma-urthore
"Glekoma urthore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Glekoma urthore

EMRI LATINISHT
Glechoma hederacea

Emërtime të tjera
glikomë

Fotografia
Glechoma hederacea 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Glechoma_hederacea_001.JPG#/media/File:Glechoma_hederacea_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/glekoma-urthore
"Glekoma urthore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016