Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjumashi-i-lajthis%c3%ab
"Gjumashi i lajthisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjumashi i lajthisë

EMRI LATINISHT

Muscardinus avellanarius

Emërtime të tjera

Fotografia
Haselmaus by Björn Schulz (= User Bjoernschulz on de.wikipedia) – selbst fotografiert von Björn Schulz. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Haselmaus.JPG#/media/File:Haselmaus.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjumashi-i-lajthis%c3%ab
"Gjumashi i lajthisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016