Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-turke
"Gjuhëza turke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza turke

EMRI LATINISHT

Synapturichthys kleini

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-turke
"Gjuhëza turke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016