Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-me-kat%c3%abr-sy
"Gjuhëza me katër sy," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza me katër sy

EMRI LATINISHT

Microchirus ocellatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Microchirus ocellatus Stefano Guerrieri by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Microchirus_ocellatus_Stefano_Guerrieri.jpg#/media/File:Microchirus_ocellatus_Stefano_Guerrieri.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-me-kat%c3%abr-sy
"Gjuhëza me katër sy," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016