Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-me-breza
"Gjuhëza me breza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza me breza

EMRI LATINISHT

Microchirus variegates

Emërtime të tjera
gjuhëza kurriztrashë, gjuhëza brezake

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-me-breza
"Gjuhëza me breza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016